Πράγματα που εξετάζουν πρίν Χρησιμοποιώντας βρέξει πρόβατα για να θεραπεύσουν ασθένειες των προβάτων

Η εκτροφή προβάτων έχει γίνει μια ανθηρή επιχείρηση αυτές τις μέρες. Οι εξελίξεις στην ιατρική επιστήμη έχουν κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολη για την προώθηση της παραγωγής και, τελικά, μια υγιή επιχείρηση. Εντούτοις, πολλοί αγρότες έχουν να αντιμετωπίσουν τεράστιες απώλειες, όταν τα πρόβατα τους να πεθαίνει με ένα ξαφνικό θάνατο. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν τα ζώα υποκύψει σε σοβαρές παθήσεις που προκαλούνται από τρηματώδεις σκώληκες του ήπατος, ασκαρίδες και άλλα τέτοια παρασιτικά σκουλήκια. Τα ζώα που έρχονται σε επαφή με αυτά τα σκουλήκια ιδίως μέσω αυτό που βόσκουν σε. Αυτό είναι όπου βρέξει πρόβατα μπαίνουν στο παιχνίδι.
Βρέξιμο είναι η πρακτική της χορήγησης φαρμάκων σε πρόβατα σε μεγάλες δόσεις από το στόμα. Βρέξει έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια για τον έλεγχο των εσωτερικών προσβολής παρασίτων στα πρόβατα σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, υπάρχουν διάφορα πράγματα που εξετάζουν προτού να αρχίσετε βρέξιμο πρόβατα. Η σημαντικότερη από αυτές είναι να διεξαγάγει τη δοκιμή σκουλήκι για να δείτε την αντίδραση. Προς έκπληξή σας σε περίπτωση οξείας προσβολής κάποια βρέξει μπορεί να σας απογοητεύσει. Αυτό σημαίνει ότι τα ζώα μπορούν να αναπτύξουν αντίσταση στην βρέξει τα πρόβατα που χορηγούνται σε αυτούς κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου. Αυτό οδηγεί σε αποτυχία στον έλεγχο της εξάπλωσης των παρασίτων στο σώμα των ζώων »επιδείνωση της υγείας τους και, τελικά, επηρεάζει την παραγωγή. Αυτό συνήθως συμβαίνει σε μια περίοδο ανομβρίας.
Ένας άλλος λόγος που οδηγεί στην αναποτελεσματικότητα του βρέξει τα πρόβατα είναι ακατάλληλη χρήση τους. Αυτό τονίζει τη σημασία της αποτελεσματικής χρήσης των βρέξει για να κρατήσει τα ζώα υγιή και απαλλαγμένα από τα σκουλήκια. Η αποτελεσματική χρήση των βρέξει δεν σημαίνει κάνουν υπερβολική χρήση τους, δηλαδή να τα χρησιμοποιήσει μόνο όταν αυτό απαιτείται. Όταν ο καιρός είναι ζεστός και υγρός πολλαπλών ενεργό βρέξει θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως σκουλήκια να πάρει πιο δραστήρια κατά τη διάρκεια αυτών των όρων. Long-ενεργό βρέξει είναι επίσης χρήσιμα για αυτές τις συνθήκες. Κατά τη διάρκεια της περιόδου ανομβρίας, μόνο δραστική βρέξει θα πρέπει να χρησιμοποιούνται.
Ένα σημαντικό κλειδί για τον έλεγχο των εσωτερικών παρασιτική μόλυνση είναι να εφαρμοστούν αποτελεσματικές τεχνικές βρέξιμο. Γι ‘αυτό, πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες σχετικά με τη δοσολογία και το χρόνο να διαχειρίζεται το φάρμακο στην ετικέτα της φιάλης. Είναι ζωτικής σημασίας να λάβει τις καιρικές συνθήκες και λαμβάνοντας υπόψη paddock καθώς αυτά μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα των βρέξιμο. Επίσης σημαντικό είναι να γνωρίζουμε εκ των προτέρων αν βρέξιμο είναι η ανάγκη ή όχι.
Βρέξει Πρόβατα που αγοράζετε πρέπει να είναι κατάλληλη για τον τύπο του σκουλήκια τα πρόβατα είναι μολυσμένο με. Η διατήρηση ενός ελέγχου σχετικά με τα συμπτώματα που αποκαλύπτεται από μετράνε τα πρόβατα και των αυγών στα κόπρανα τους μπορεί να σας βοηθήσει να λάβει μια απόφαση. Μπορείτε επίσης μιλήσετε με έναν κτηνίατρο να χρησιμοποιήσει την καλύτερη κατάλληλη βρέξει πρόβατα.
Ένα αποτελεσματικό φάρμακο για τα σκουλήκια του πνεύμονα στα πρόβατα είναι Fenzol 5 λίτρων. Για όσους έχουν μολυνθεί από γαστρο-εντερικά σκουλήκια πνεύμονα ασκαρίδες και ρινική bots Animec Πρόβατα Διαβρέξτε είναι χρήσιμη. Εάν τα πρόβατα σας μαστίζεται με ανώριμο και ώριμη τρηματώδεις σκώληκες, θα πρέπει να επενδύσουν σε Flukiver που είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα για τον έλεγχο αυτές τις επιτυχίες. Flukiver μπορεί επίσης να χορηγηθεί κατά ανώριμα και ενήλικα στάδια της Haemonchus contortus. Είναι ασφαλές να χορηγείται σε πρόβατα κάθε ηλικίας, ακόμη και σε έγκυες πρόβατα.
Για να δείτε περισσότερα προϊόντα αυτού του τύπου pearsonsfarmsuppliesdtcm επίσκεψη. Pearson Αγροτικά μηχανήματα προσφέρει βρέξει πρόβατα που είναι τόσο αποτελεσματική και αξιόπιστη.
Σχετικά Άρθρα – βρέξει τα πρόβατα, τα ανόργανα άλατα τα πρόβατα, τα πρόβατα Wormer,

American Bulldog Εκπαίδευση: κορυφαίο αμερικανικό μπουλντόγκ σας
Προβλήματα συμπεριφοράς σκυλιών – Κορυφαία βαθμολογία 10 Προκλήσεις κουτάβι απάντησε και πώς μπορείτε να τους Λύση
Σταματήστε το σκυλί από την αποφλοίωση – Η αντιμετώπιση των αιτίων
Διδασκαλία Νέοι Όσον αφορά προβλήματα του σκυλιού σας
Γίνετε ηγέτης πακέτων με το πακέτο βίντεο μαθήματα Leader
Να έχετε επίγνωση των Μύθων Saddle
Προϊόντα ψύλλων Sentinel Spectrum
Τι είναι μια κρύα πληγή και Γιατί απέχουν μεταξύ τους;
Επιλογή του σωστού ινδικό χοιρίδιο κτηνοτρόφοι
5 μεγάλα λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να περιλαμβάνουν Ωμέγα-3 για τα σκυλιά
Δεν μπορούν να παίξουν έξω;